Milyen szorzók léteznek

Miért hasznosak az ingyenes tippeket biztosító oldalak?

ember, aki fogad

Amikor valaki elkezd fogadni különféle sportokra, egyértelműen profitot, jó bevételt szeretne elérni, hiszen ki akarna a veszteség érzésével, frusztráltan felállni a székből? Pontosan ezért töltenek órákat a tapasztaltabb fogadók az adott mérkőzések, események lehetőségeit elemezve - ki fog játszani és ki nem, kinek milyen statisztikája van és így tovább. Nagyon sok dolgot kell figyelembe venni, ami nem egyszerű, főleg, ha nincs is túl sok időnk minden cikket elolvasni, minden statisztikai kimutatást átböngészni. Itt jönnek képbe azok az oldalak, amelyek ingyenes tippeket kínálnak magas szorzókkal, ráadásul át is irányítanak minket a megfelelő bukméker oldalára, ha nekünk tetsző tippet találtunk. És az ingyenességük se zavarjon meg minket, ezek az oldalak jutalékból szerzik a bevételüket, azzal, hogy mi tőlünk megyünk át az adott fogadóiroda oldalára, már támogattuk is azt, hogy továbbra is ingyen biztosítsanak számunkra tippeket. De melyek azok az oldalak, amelyek tényleg minőségi tippeket, jó szorzókat kínálnak ingyenesen?

olbg ingyenes tanácsok

A legjobb ingyenes tippes oldalak

Az OLBG az egyik legrégebbi és legismertebb oldal az ingyen tippek témakörében, naponta több száz tippel segítik a fogadókat több tucat sportágban. Megpróbálja megmutatni a leginkább esélyes tippeket, amelyeket aztán a mi ismereteinkkel, tudásunkkal kombinálva komoly nyerési esélyre fordíthatunk át. Az oldal ráadásul mindig elirányít minket a legjobb bukmékerekhez a piacon a legjobb szorzókkal együtt. Ami tényleg értékessé teszi az oldalt, az az, hogy igen változatosan igyekszik megtámogatni a javasolt tippeket, van kivonat a leginkább fontos hírekből, a többi látogató tippjeinek átlagát is láthatjuk és a legjobb statisztikával rendelkező fogadók tippjét is megkaphatjuk a statisztikák mellé. Nagyon hasznos az oldal, tekintve, hogy már jó pár éve létezik és a tippelők eléggé tapasztaltak, több ezer dollárt nyernek hetente fogadásokkal. A 2005-ben alapított Sporty Trader is nagyon hasznos oldal minden fogadó számára, hiszen egyrészt komoly szöveges elemzést írnak a kiemelt mérkőzésekről, másrészt szorzókat is összehasonlítanak jó pár fogadóirodától, ráadásul direktben el is irányítanak minket az adott bukméker fogadási oldalára. Rendkívül könnyen kezelhető, kiforrott oldal, amiben talán gyengébb a vetélytársainál az az, hogy kevés sportot és ligát fed le, bár talán ez azért van így, mert azokat a mérkőzéseket, amelyeket itt megtalálunk, igen komolyan körbejárják az évtizedes tapasztalattal bíró szakértők. Ha ingyenes tanácsot szeretne, akkor ingyenes bónuszokat is kaphat.

További hasznos oldalak

  • bónuszok és ösztönzők

    Neve alapján kéretlen reklámoldalnak is tűnhet, de a Free Super Tips egy főleg labdarúgásra fókuszáló oldal, amely nagyon komoly támogatást ad a kiválasztott mérkőzésekhez, tekintélyes szöveges elemzések mellett statisztikai összehasonlítások is a rendelkezésünkre állnak teljesen ingyen. Az oldal kezelése egyszerű, bár ahhoz, hogy minden funkcióhoz (így például az élő streamhez) hozzáférjünk, regisztráció és még fogadás is szükséges. A Free Super Tips a tippek mellett monitorozza a fogadóirodák aktuális promócióit is, tehát listázza, hol van éppen elérhető ingyenes fogadási bónusz. Az oldal a legtöbb közösségi oldalon elérhető és a többi ingyenes tippet kínáló oldallal ellentében ők még élő tippeket is kínálnak éppen zajló mérkőzésekhez. A Betting Expert nevű oldal ingyenes tippeket és komoly elemzéseket is kínál a mérkőzésekhez, amelyeket a fogadási szektorban évtizedek óta működő elemzők tesznek össze, ráadásul az oldal igyekszik azokra a mérkőzésekre irányítani a figyelmet, amelyeken tényleg profitot érhetünk el. Ráadásul, ha nagyon ügyesek vagyunk, mi magunk is profi tippadókká válhatunk itt, tehát pénzt kaphatunk, ha sok sikeres tanácsot adunk. Az elemzési oldal alapvetően eléggé zsúfolt, tehát kell pár perc míg átlátjuk mi merre és hogyan, de ha megértjük mi mit mutat, akkor észrevehetjük az oldal értékét - például a legjobb tippelők tippjei is listázva vannak, tehát ha tényleg kezdők vagyunk, akár ki is szemelhetünk valakit, akinek a tippjeit követjük. Összességében az ingyenes, magas szorzós tippeket biztosító oldalakat érdemes ismernünk és használnunk is, de a legfontosabb, hogy mindig felkészülten, saját tapasztalatunkat is felhasználva fogadjunk, ne tegyünk meg ész nélkül tippeket egy internetes oldalon olvasott cikk alapján. Ha további tippeket szeretne megtudni, itt van a megfelelő hely.