ingyenes bónuszok

Az ingyenes bónuszok

milyen ingyenes fogadási bónuszokkal rendelkezünk

Az ingyenes fogadási bónuszokról általában

Amikor az ember fogadóirodát választ kezdőként vagy tapasztalt profiként, a kiválasztást segítő cikkek és oldalak a bónuszokat, az ingyenes fogadásokat mindig a legfontosabb paraméterek között említik. Nagyon fontos, hogy jól járjunk ezeknek utána, mert még az is lehet, hogy úgy tudunk komoly nyereményre szert tenni ezek segítségével, hogy a saját számlánkról nem is kell költenünk. Az ingyenes fogadási ajánlatok/ingyenes tippek nagyjából mindig ugyanazt kínálják - extra pénzt adnak, hogy felhasználjuk fogadásokra -, de a bónusz típusától függően más és más módon kell ezeket felhasználni. A legtöbb fogadóiroda mindig kínál üdvözlő bónuszokat az újonnan csatlakozó fogadóknak, ezeknek pedig három fő fajtáját különböztetjük meg. Egyrészt van az első fogadási bónusz, ami akkor érvényesíthető, ha megkötöttük az első fogadásunkat valamilyen sport valamilyen eseményére a saját befizetésünkből, aztán van a pénzvisszafizetéses bónusz, ami azzal jár, hogy a fogadóiroda visszafizeti az első fogadásunk tétjét, ha esetleg elbukjuk. Fontos, hogy mindig tanulmányozzuk át a vonatkozó általános szerződési feltételeket, mert az irodák többsége csak egy bizonyos összegig téríti vissza a tétünket. Ez a fajta bónusz arra jó, hogy komoly szelvényt állítsunk össze és nagyobb kockázatot is vállaljunk, hiszen nincs veszítenivalónk. A legritkább és egyben a leginkább keresett és szeretett üdvözlő bónusz a befizetés nélküli ingyenes fogadás, amikor a fogadóiroda kontójára, akár egyetlen eurócent befizetése nélkül is fogadhatunk. Persze ez egy nagyon ritka bónuszfajta és ha el is érhető ilyen, az biztos, hogy nagyon alacsony összegben lehet hozzájutni, plusz igen komoly feltételek vonatkoznak a felhasználására. Ezek az üdvözlő bónuszok nagyszerűek az új fogadók elcsábítására, de szinte minden iroda komoly promóciókkal dolgozik azon, hogy megtartsa és további fogadásra ösztönözze már meglévő játékosait is. További ingyenes dolgokat találhat.

tudjon meg többet
extra bónusz

Az ingyenes fogadási bónuszok további fajtái

Az ilyen jellegű promóciók leggyakoribb változata, amikor egy adott eseményhez kapcsolódóan valamelyik kimenetelre ingyenes fogadást kínál a fogadóiroda vagy visszafizeti tétünket valamilyen kimenetel esetén - például gyakran előfordul, hogy a fogadóiroda visszafizeti a pénzünket, amit az első gólszerző személyére tettünk fel, ha nem születik gól a mérkőzésen. Ezeknél a típusú bónuszoknál is mindenképpen olvassuk el a feltételeket, mert a bukmékerek szokták korlátozni, hogy ki vehet részt ezekben az akciókban. Ha régi motorosok vagyunk egy fogadóirodánál és szép összegekben fogadtunk is már, akkor számíthatunk rá, hogy előbb-utóbb valamilyen bónusszal honorálni fogják hűségünket. Leggyakrabban ez pontrendszerben működik, azaz pontokat szerezhetünk azzal, ha fogadunk és minél több pontunk van, annál komolyabb akciókba szállhatunk be, kaphatunk ingyen fogadásokat és minél többet fogadunk, annál komolyabb jutalmakra számíthatunk. Azt is mindenképpen vegyük észre, hogy a normál ingyenes fogadási akcióknál egy bizonyos fogadással leszünk jogosultak az ingyenes fogadásra, míg a befizetéshez kapcsolódó ingyenes fogadásoknál egy befizetés lesz majd a kiindulópont. Nagyon fontos, hogy vegyük észre a különbségeket és a vonatkozó feltételeket, hiszen míg egy ingyenes fogadási bónusz egy bizonyos összegben kínál fogadási lehetőséget, addig a befizetéshez kapcsolódó ingyenes fogadások befizetéseink alapján alakulnak és komoly fogadási követelmények is vonatkoznak rájuk. Itt vannak a legnagyobb bónuszok.

A fogadási bónuszok feltételei

  • bónuszok és ösztönzők

    A legfontosabb feltételek ingyenes fogadási bónuszok esetén általában a maximalizált nyereményösszeg, a minimum nagysága a szorzóknak, a fogadási követelmények (például akkor kapunk 5 euró ingyenes fogadást, ha előtte mondjuk 15 eurót saját pénzünkből fogadtunk) és értelemszerűen vannak időkorlátok is, amelyen belül élni lehet az akció lehetőségeivel. És melyik oldalakat érdemes választani ingyenes fogadási bónuszok tekintetében? A lista nagyon hosszú, amiből választani lehet, úgyhogy célszerű általában egy gyűjtőoldal segítségét igénybe venni, ezek az oldalak folyamatosan monitorozzák a legnagyobb fogadóirodákat és naprakészen tartanak bennünket az elérhető bónuszok tekintetében. Általánosságban egyébként a fogadóirodák hasonló összegű bónuszokat kínálnak, tehát csak a bónuszok alapján nem érdemes dönteni. Mindenesetre a legjobbak közé tartozik a 22bet, a Zulabet, a Rabona, a Bet365, az Unibet és a Fezbet is, úgyhogy a bónuszok mellett mindenképpen keressünk még olyan paramétereket, amelyek segítenek eldönteni, hogy melyik oldalt válasszuk vagy melyik oldalon regisztráljunk még. Ilyen feltételek lehetnek például a be- és kifizetésekre vonatkozó szabályok, hiszen nem mindegy, hogy az ingyenes fogadással megnyert összegre milyen kifizetési szabályok vonatkoznak.